top of page

En dag, hvor vi sammen sætter retning for 2024

2024 er lige rundt om hjørnet, og mange er i den anledning travlt optaget med at runde årets indsatser af og sætte retningen for det nye år.

I har helt sikkert skabt værdi for dem, I forsøger at understøtte, og planerne, for hvordan I skal fortsætte arbejdet næste år, er ved at være på plads. I løbet af det indeværende år, er I dog helt sikkert også stødt på udfordringer, og indsatserne har ikke altid leveret den værdi, I håbede på.

Rundt i jeres organisation sidder både ansatte og frivillige med erfaringer og perspektiver på, hvilke barrierer de har haft for at lykkes med arbejdet, og hvordan I kan skabe mest mulig værdi. Dette er en guldgrube af indsigter og ekspertise, som venter på at optimeres, og dét kan vi hjælpe jer med. Vi kan åbne op og strukturere, så viden og perspektiver kan oversættes til de rette prioriteringer og tilpasninger af arbejdet. 

BLIV ENIGE OM PRIORITERINGER PÅ EN ENKELT DAG OG SPAR RESSOURCER I 2024

Efter et år, hvor vi har hjulpet en række organisationer og institutioner med at styrke deres indsatser gennem involvering og samskabelse, ønsker vi at hjælpe flere organisationer med at klargøre organisationen og indsatserne for det nye år.

Vi ved, at mange organisationer har travlt her i slutningen af året, og at der ikke altid findes tid til at få input fra alle dele af organisationen, inden det nye år skydes igang. Derfor har vi skræddersyet et forløb, der på en halv til en hel dag samler alle relevante aktører og struktutrerer en proces, hvor aktørerne bidrager med deres perspektiver og erfaringer på, hvad de mest presserende udfordringer er, og hvordan organisationens tilgang kan optimeres, så der skabes størst mulig værdi.

Fokus kan enten være på organisationens overordnede retning og prioriteter, eller vi kan sætte spotlys på en bestemt indsats eller projekt. Det kræver ikke andet fra jer, end at I deltager til et opstartsmøde, og at I og andre relevante i organisationen deltager til en halv eller hel dag med involvering og samskabelse. Herefter, modtager I en opsamlende rapport, der viser input, erfaringer, prioriteringer og forslag.

ReSearch-Humanity-552A7217-Web-2.jpg

Få tilbuddet tilsendt

Tak for at udfylde formularen! Vi konktakter dig snarest muligt.

RESULTATET FRA DAGEN ER, AT I:

  • Effektivt får involveret relevante aktører i organisationen

  • Kvalitetssikrer jeres prioriteringer og sikrer, at indsatser er gearet optimalt

  • Sikrer, at alle er enige om, hvordan I prioriterer og optimerer for at skabe størst værdi

  • Sparer tid og ressourcer fra at løbende skulle tilpasse prioriteringer

HVAD DET KOSTER

For at gøre det muligt for alle at være med, har vi en særlig god pris for de organisationer og insitutioner, der ikke er profitdrevne.

 

Vil du vide mere? Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

bottom of page