top of page

YDELSER

JEG HJÆLPER JER FRA IDE TIL EKSEKVERING

ReSearch-Humanity-552A6046-Web.jpg

MÅLGRUPPEANALYSE

Jeg hjælper med kvalitative og kvantitative analyser, som har til formål at styrke jeres indsatser. Det kan være alt fra en gennemgang af kommunikationsindsatserne, til en dybdeanalyse af en målgruppes motivation og barrierer for handling. Analyserne kan både være enkeltstående eller laves i forbindelse med en udviklingsproces eller et rådgivningsforløb. 

Alt afhængigt af problemstillingen bruges kvalitative og kvantitative metoder, samt anvendelse af eksisterende data og forskning.

Analyse
Image by Zach Lucero

SPRINTS & WORKSHOPS

Afhængigt af den udfordring I skal løse skræddersyr og faciliterer jeg workshops og sprints som hjælper jer med at konkretisere udfordringerne, vidensdele og udvikle løsninger. Dette ses som udviklingsprocesser,  som hjælper jer med at udvikle langsigtede og effektive indsatser for jeres målgrupper. 

 

Med grundlag i Design Thinking, Design Sprints og Strategi Sprints, tager jeg jer med på en innoverende og samskabende rejse, hvor I på kort tid samles om målsætninger for en indsats og udvikler konkrete indsatser og strategier.

 

Workshops, sprint og metoderne tilpasses til udfordringen, så I får de helt rette værktøjer til at udvikle nye indsatser, som skaber forandring. 

Hvis der er tale om en design sprint, bliver vi i løbet af processen skarpe på udfordringen, innoverer nye løsninger, udvikler prototype og tester den på målgruppen. 

ReSearch-Humanity-552A7125-Web-2.jpg
Sprints og workshops
ReSearch-Humanity-552A7349-Web_edited.jpg

PROJEKTUDVIKLING

Mangler I hænder til at tage projektledelsen for udvikling af et nyt program eller projekt? Udover at facilitere workshops, der kan hjælpe jer med at udvikle den nye indsats, kan jeg også stå for projektledelsen af udviklingen. Det kan fx være en fordel, hvis I ikke har en internt, som kan koordinere med samarbejdspartnere, lægge budget, udvikle procesplaner eller skrive fondsansøgninger.

Mens alle projektudviklingsindsatser ser forskellige ud, og er tilpasset jeres særlige situation, er der typisk nogle gennemgående elementer. Fx bruger jeg altid workshops, hvor jeg mødes med relevante personer fra jeres interne hold og eventuelt med potentielle samarbejdspartnere for projektet. Ved at bruge skræddersyede workshops, kan vi inden for kort tid identificere en ramme for projektet. Derudover vil de samskabende workshops bidrage til ejerskab hos jer såvel som hos jeres samarbejdspartnere, selvom I får hjælp til selve projektdesignet og andre supporterende elementer udefra.

Projektudvikling
Undrvisning & Rådgivning

UNDERVISNING & RÅDGIVNING

Kunne I tænke jer at i større grad inddrage målgrupper, samarbejdspartnere eller tværfaglige teams når I udvikler indsatser? Og ønsker I at blive mere kreative og innovative i jeres daglige arbejde? Så kan det være, at et undervisningsforløb er det helt rigtige for jer. 

Når I booker mig til et undervisningsforløb, får I bl.a. de vigtigste værktøjer til at gå fra samtalemøderne til udviklingsmøderne. I lærer også at bruge de mest effektive workshop-øvelser, som I kan tage i brug når I arbejder med en række udfordringer eller når I skal arbejde med jeres strategi. Slutteligt får I de vigtigste faciliteringstips, så I på tværs af afdelinger og teams kan styre og facilitere udviklende workshop-øvelser. 

Hvis det ønskes, kan I også booke undervisning i design sprinten som metode, så I selv kan gennemføre komplekse udviklingsforløb.

ReSearch-Humanity-552A6522-Web.jpg
bottom of page