top of page

YDELSER

VI HJÆLPER JER FRA PROBLEM TIL EKSEKVERING

ReSearch-Humanity-552A6057-Web.jpg

PROBLEMANALYSE

VI hjælper med kvalitative og kvantitative analyser, som har til formål at styrke jeres indsatser. Det kan være alt fra en gennemgang af kommunikationsindsatserne, til en dybdeanalyse af en målgruppes motivation og barrierer for handling. Analyserne kan både være enkeltstående eller laves i forbindelse med en udviklingsproces eller et rådgivningsforløb. 

Alt afhængigt af problemstillingen bruges kvalitative og kvantitative metoder, samt anvendelse af eksisterende data og forskning.

Analyse
Image by Zach Lucero

SAMSKABELSE & INVOLVERING

Afhængigt af den udfordring I skal løse skræddersyr og faciliterer vi workshops og sprints som hjælper jer med at konkretisere udfordringerne, vidensdele og udvikle løsninger. Dette ses som udviklingsprocesser,  som hjælper jer med at udvikle langsigtede og effektive indsatser for jeres målgrupper. 

 

Med grundlag i Design Thinking, Design Sprints og Strategi Sprints, tager vi jer med på en innoverende og samskabende rejse, hvor I på kort tid samles om målsætninger for en indsats og udvikler konkrete indsatser og strategier.

ReSearch-Humanity-552A7125-Web-2.jpg
Sprints og workshops
ReSearch-Humanity-552A7352-Web-2.jpg

PROJEKTUDVIKLING

Mangler I hænder til at tage projektledelsen for udvikling af et nyt program eller projekt? Udover at facilitere workshops, der kan hjælpe jer med at udvikle den nye indsats, kan vi stå for projektledelsen af udviklingen. Det kan fx være en fordel, hvis I ikke har en internt, som kan koordinere med samarbejdspartnere, lægge budget, udvikle procesplaner eller skrive fondsansøgninger.

Projektudvikling
Undrvisning & Rådgivning

UNDERVISNING & RÅDGIVNING

Kunne I tænke jer at i større grad involvere målgrupper, samarbejdspartnere eller tværfaglige teams når I udvikler indsatser? Og ønsker I at blive mere kreative og innovative i jeres daglige arbejde? Så kan det være, at et undervisningsforløb er det helt rigtige for jer. 

Når I booker os til et undervisningsforløb, får I bl.a. de vigtigste værktøjer til at gå fra samtalemøderne til udviklingsmøderne.

82D6E998-8C87-4D63-A866-FFFDB29E60B8_1_105_c.jpeg
bottom of page