top of page
ReSearch-Humanity-552A6509-Web.jpg

Om ReSearch Humanity

Velkommen til ReSearch Humanity. Vi hjælper med at skabe social forandring gennem involverende processer.

Vi hjælper organisationer med at udvikle projekter, strategier og løsninger til konkret handling. Vi undersøger udfordringen og finder de rigtige aktører. Vi faciliterer rum med plads til modstandere, hvor fastlåste idéer skiftes ud med nytænkning. Vi samler trådene, så I står tilbage med et overblik over effekt, arbejdsfordeling og tidshorisont. 

 

Vi hedder ReSearch Humanity, fordi vi mener, at holdbare løsninger på samfundsudfordringer kræver, at vi genopdager  menneskelighed og empati.

Derfor står samskabelse i centrum for alt, hvad vi gør. Det betyder, at samarbejdspartnere, ansatte, frivillige og lokalsamfundet ikke blot spørges til råd. De bringes ind i udviklingen af nye initiativer. På den måde skaber vi effektiv udvikling, som åbner for uudnyttet viden, og bidrager til et større ejerskab blandt alle parter.  
 

ReSearch-Humanity-projektudvikling.jpg

Karoline Barkvoll Holstad

Founder & udviklingskonsulent

Hun/hende

Karoline er en erfaren konsulent specialiseret i at udvikle projekter og strategier med henblik på samfundsforandringer. Med en samarbejdsorienteret tilgang og en passion for at skabe en positiv forandring, hjælper Karoline organisationer med at nå deres mål. Karoline har en baggrund fra at udvikle organisationer og skabe forandring gennem bl.a. kommunikation, og har en kandidat i Internationale Studier. "Jeg elsker at facilitere hold og samarbejdspartnere til sammen at finde enkle løsninger på komplekse udfordringer, ved hjælp af værktøjer som samskabelse."

  • LinkedIn

Certificeringer og kurser

  • Certificeret i Design Sprints, fra AJ & Smart

  • Certificeret: Workshopper Master, fra AJ & Smart

  • Kursus: Human Centered Systems Thinking, IDEO

  • Kursus: Design Thinking for the Greater Good, University of Virgina

bottom of page