top of page
ReSearch-Humanity-552A6509-Web.jpg

Om ReSearch Humanity

Velkommen til ReSearch Humanity, hvor empati driver forandring gennem samarbejde og samskabelse. Vi er en dedikeret virksomhed, der er forpligtet til at skabe en positiv indvirkning på individer og lokalsamfund ved at arbejde sammen.

Vores mission er klar: at skabe en bedre verden gennem fælles bestræbelser. Ved at fremme samarbejde og samskabelse med forskellige partnere tackler vi presserende udfordringer og driver transformative løsninger, der kan implementeres med det samme.

 

Med integritet og inklusion som kerneværdier prioriterer vi alles trivsel og bidrag. Gennem kollektiv viden, empati og handling stræber vi efter at forbedre samfund og skabe en mere inkluderende fremtid.

 

Bliv en del af vores stræben efter empatiske samfund, samarbejde og samskabelse. Velkommen til ReSearch Humanity.

ReSearch-Humanity-projektudvikling.jpg

Karoline Barkvoll Holstad

Founder & udviklingskonsulent

Hun/hende

Karoline er en erfaren konsulent specialiseret i at udvikle sociale projekter og strategier. Med en samarbejdsorienteret tilgang og en passion for at skabe en positiv forandring, hjælper Karoline organisationer med at nå deres mål. Karoline har en baggrund fra at udvikle organisationer og skabe forandring gennem bl.a. kommunikation, og har en kandidat i Internationale Studier. Jeg elsker at facilitere hold og samarbejdspartnere til sammen at finde enkle løsninger på komplekse udfordringer, ved hjælp af værktøjer som samskabelse.

  • LinkedIn

Certificeringer og kurser

  • Certificeret i Design Sprints, fra AJ & Smart

  • Certificeret: Workshopper Master, fra AJ & Smart

  • Kursus: Human Centered Systems Thinking, IDEO

  • Kursus: Design Thinking for the Greater Good, University of Virgina

bottom of page