top of page

Hvordan du sætter mål, der skaber fremdrift, uden at dine medarbejdere føler sig detailstyret

Er dine kollegaer eller medarbejdere trætte af at leve op til mål de ikke selv har haft indflydelse på? Få min vejledning for, hvordan du gennem tre skridt udvikler værdiskabende mål sammen med dit team.

 

Alt dette får du i vejledningen, som koster dig 0 kroner.

Drømmer du om at lave mål, som er med til at skabe værdi, og som giver mening på tværs af din organisation? Med tre konkrete skridt vejleder jeg dig til, hvordan du laver værdiskabende mål, som er konkrete, målbare og tidsbestemte - og som engagerer dit team.

3 skridt alle burde bruge når de sætter mål.jpg

SÅDAN LAVER DU MÅL, 

DER GIVER MENING

Lær, hvordan du kan sætte værdiskabende mål, der giver mening, med 3 konkrete skridt!

1. HVAD, DER SKAL TIL

Hvad der skal til før du kan sætte værdiskabende mål, som giver mening, som engagerer dit team, og som hjælper med at skabe forandring.

Hvad du får

3.jpg

2. HVORDAN DU FORBEREDER

Skridtvis vejledning til, hvordan du gennemfører forarbejdet. Du tages igennem enkle øvelser, du kan gennemføre med dit team.

3. SÆT MÅL

Når grundlaget er på plads, er du klar til at lave mål og nøgleresultater, som sætter retning og lægger grundlag for forandringsarbejdet.

Ved at downloade vejledningen får du 3 konkrete skridt, som du kan følge når du skal lave mål for din organisation, dit team eller dine projekter. 

Skriv dig op til ReSearch Humanity's nyhedsbrev for at få adgang

9-siders vejledning, med 3 konkrete skridt til, hvordan du sætter mål, der skaber engagement, værdi og mening for dit team. Skriv blot din e-mail under og du vil få PDF'en med vejledningen i din indbakke med det samme.

signup

Hvorfor arbejde med mål?

Sagt helt kort, kan du med godt definerede mål både få en klar retning for, hvad du skal lægge vægt på i dine indsatser, og du får opsat, hvordan du kan vurdere om indsatsen er en succes eller ej.

 

Målsætninger er nemlig et helt nødvendigt værktøj for at sætte retning, vurdere progression og evaluere på, om den indsats du gennemfører er vellykket. 

 

Men det kan også være svært at sætte mål når du arbejder med at skabe social forandring. For hvordan måler du bedst, hvor stor ændring der er på din målgruppes adfærd. Og hvis du kan se en ændring, hvordan udskiller du dit bidrag fra andre faktorer i den forandring?

 

Ved at downloade vejledningen og følge de tre skridt, får du det nødvendige grundlag for at lave værdiskabende mål. Derudover får du en helt konkret opbygning for, hvordan du kan lave mål som gør forandringsprojekter mere konkrete og målbare.

ReSearch-Humanity-552A6437-Web.jpg

Har du behov for et ekstra skub?

Er du stadig ikke helt overbevist om, at du skal have vejledningen? Du tænker måske, at det jo blot handler om at få skrevet nogle måltal ned på et papir, og at der ikke er behov for samarbejde når målene skal laves?

 

Selvom du sagtens kan skrive nogle mål, som er konkrete såvel som målbare ved dit eget skrivebord, er jeg overbevist om, at forarbejdet og samarbejdet jeg guider dig igennem vil give dig bedre mål end dem du laver isoleret og for dig selv. 

 

Det er måske lidt fremme i skoen, men det er bestemt noget jeg kan stå inde for. 

 

Det er fordi du gennem inddragelse af andres input får et grundlag, der er baseret på et mangfold af perspektiver. Og det er gennem den tværfaglige forståelse for, hvad der ligger til grund for målgruppens handlinger, at du effektivt kan skabe forandring. Dermed er tværfagligt input også helt centralt når du skal udvikle værdiskabende mål. 

bottom of page